En bättre komfort till en
lägre driftskostnad


En värmeinjustering innebär både ett jämnare inomhusklimat i hela fastigheten och samtidigt sänkta energikostnader.

Vårt rutinerade injusteringsteam byter upp emot 10 000 ventiler om året. Vi försöker alltid att anpassa våra metoder och vår bemanning utefter beställarens krav och önskemål för att hyresgästerna skall störas så lite som möjligt. Efter genomförd värmeinjustering följer vi driften noggrant och ser till att vi alltid lämnar en optimerad anläggning efter oss.

Fastighetsautomation

Fastighetsautomation är ”hjärnan” i dagens fastigheter och styr de olika funktionerna i byggnaden. Vi är systemoberoende och våra tekniker har lång erfarenhet av att felsöka, åtgärda och optimera många av de vanligaste styrfabrikaten på marknaden.

Vi hjälper många av våra kunder att med uppkopplad fastighetsautomation ge möjligheter till en bra översikt och ett verktyg för att förebygga problem och övervaka energianvändningen och andra viktiga funktioner.

Serviceavtal

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean ut dolor rhoncus, pulvinar arcu eget, vestibulum erat. Pellentesque sed sodales magna. Donec vitae consequat dolor, pulvinar lacinia est. Aenean a lacinia purus. In metus turpis, dapibus sit amet leo sed, tristique pellentesque est.

Kontaktpersoner


På Canmera arbetar vi tillsammans och samarbetar nära mellan våra avdelningar för att dra nytta av våra kompetenser och erfarenheter för att leverera bästa möjliga nytta för våra kunder.

Anders Gustavsson

vd

anders.gustavsson@canmera.se

031 – 337 83 10


Serviceavtal för er trygghet

Genom ett serviceavtal kan du säkerställa att du får en kostnadseffektiv förvaltning.
Vi hjälper våra beställare med både förebyggande och felavhjälpande underhåll.
Våra tekniker har kunskaper inom ventilation, värme, tappvatten, el samt styr- och reglerteknik

Tack vare vår mångåriga erfarenhet kan Canmera alltid skicka en tekniker med både rätt kompetens och utrustning.

Läs mer

”För oss är varje fastighet och projekt unikt. Vi är problemlösare som ser till att din fastighet fungerar som den ska!”